Beşiktaş'ta 3 eksik var!

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş'ta 3 eksik var!

SPOR Haberleri  / DHA

İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak Beşiktaş hazırlıklarını noktaladı.

Beşiktaş, İstanbul Başakşehir ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasının hazırlıklarını bu akşam yaptığı idmanla tamamladı ve kampa girdi.


Teknik direktör Slaven Bilic'in yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Takım halinde yapılan koşu ile başlayan idman, streching ve pas çalışması ile devam etti. Son bölümde yapılan taktik çift kale ile İstanbul Başakşehir maçının hazırlıkları tamamlandı.


Antrenmana, tedavisi devam eden Tolga Zengin ile bireysel çalışan Alexander Milosevic ve Daniel Opare katılmadı. Cezası sebebiyle yarın akşam(6 Nisan) sahada olamayacak Veli Kavlak ise takımla birlikte çalıştı.


Yarın(6 Nisan) saat 20:00'de başlayacak Beşiktaş-İstanbul Başakşehir maçı Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...