Osmaniye'de bir ilk!

/ Kaynak: AA
Osmaniye'de bir ilk!

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye'nin 20 ili ve KKTC'den gelen özel yapım 140 araç, 4 kategoride yarıştı

Osmaniye'de ilk kez düzenlenen off-road yarışlarında, 20 ilden ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nden (KKTC) gelen özel tasarlanmış 140 arazi aracı, 4 kategoride yarıştı.


Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay Vadisi'nde özel hazırlanan parkurda düzenlen yarışların açılışını, Osmaniye Valisi Kerem Al ve Belediye Başkanı Kadir Kara yaptı. Al ve Kara, bir off-road pilotu idaresindeki arazi aracıyla yarış güzergahındaki sürüşe katıldı.


Pilotlar, 140 aracın 4 kategoride yarıştığı parkurda, çamur, rampa, çukur ve virajlı yollarda dereceye girebilmek için mücadele etti. Çamura saplanan, rampa ve çukurdan çıkamayan araçlara iş makineleriyle yardım edildi.


Yarışmalarda, araçların motor gücüne göre, S1'de Hatay Dörtyol'dan Bülent Vural, S2'de Mersin Tarsus'dan Murat Akkaya, S3'te Antalya Alanya'dan Adil Müftüoğlu, S4'te Antalya Alanya'dan Mehmet Hatip Yılmaz birinciliği kazandı.


Yarışmalarda 4 kategoride ilk üç dereceye giren 12 ekibe, off-road araç aksesuarlarından oluşan çeşitli hediyeler verildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...