'Antalyaspor üst lige çıkacaktır'

'Antalyaspor üst lige çıkacaktır'

SPOR Haberleri

Antalyaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Altınordu maçının ardından konuştu.

PTT 1. Lig'de konuk ettiği Altınordu'ya 3-2 yenilen Antalyaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Antalyaspor, ilk iki de olmasa bile mutlaka play-off'ta bir üst lige çıkacaktır diye düşünüyorum" dedi.


Göksu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade ederek, ilk yarı iyi oynadıkları, ikinci yarı ise skoru lehlerine çevirmek için gayret gösterdiklerini söyledi.


Skor 2-2 olduktan sonra maçın bittiğini düşündükleri için mağlup olduklarını aktaran Göksu, "Bu tip maçlar hakikaten tehlikeli maçlar. Antalyaspor olarak bu maratona sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Antalyaspor, ilk iki de olmasa bile mutlaka play-off'ta bir üst lige çıkacaktır diye düşünüyorum" diye konuştu.


EROĞLU: "ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK"


Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da Fenerbahçe takımının uğradığı saldırı ile ilgili üzüntülerini dile getirerek, böyle bir olayın bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.


Ligin ilk yarısında kendi evlerinde oynadıkları Antalyaspor maçını kazandıklarını hatırlatan Eroğlu, buraya da kazanmak için geldiklerini söyledi. Rakiplerinin kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirten Eroğlu, "Biz de çok iyi mücadele ettik. Disiplinli ve genç bir ekibiz. Tüm futbolcularımı ve buraya gelen taraftarlarımızı candan kutluyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...