Fatih Terim'in toplantısı ertelendi

/ Kaynak: AA
Fatih Terim'in toplantısı ertelendi

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in "Futbol Buluşmaları" adı altında İzmir'de başlayacağı duyurulan toplantı ertelendi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in "Futbol Buluşmaları" adı altında bugün İzmir'de başlayacağı duyurulan toplantının Salı gününe ertelendiği bildirildi.Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, daha önce Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in profesyonel kulüplerin başkanları ve futbol şube sorumlularıyla bugün saat 16.30'da yapılacağı ilan edilen toplantının Salı günü saat 12.30'a ertelendiği belirtildi.


Adana'dan sonra ikincisi yapılacak "Futbol Buluşmaları"nın ilk oturumunda yarın saat 9.30'da Terim, İzmir, Aydın ve Manisa'daki profesyonel kulüplerin gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörleriyle bir araya gelecek.Saat 15.00'te başlayacak günün üçüncü ve son oturumuna ise futbolun paydaşları, bürokratlar, BESYO müdürleri, belediye sorumluları ve MHK Bölge Sorumlusu katılacak."Futbol Buluşmaları" 27-28 Nisan'da Antalya'da devam edecek.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...