Kılıçdaroğlu'ndan Aziz Yıldırım'a telefon!

/ Kaynak: DHA
Kılıçdaroğlu'ndan Aziz Yıldırım'a telefon!

SPOR Haberleri  / DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la görüşerek silahlı saldırı olayıyla ilgili görüş alıverişinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşerek Fenerbahçe Futbol takımının içinde bulunduğu otobüse yönelik saldırı hakkında görüş alıverişinde bulundu. nbsp;


Fenerbahçe Yönetiminin yapacağı çok önemli toplantı öncesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı telefonla arayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırının gerçekleştiği andan bu görüşmenin yapıldığı saate kadar vahim saldırı ile neden olabileceği olumsuzluklar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu telefon görüşmesinde Aziz Yıldırım'a, Fenerbahçe ailesine ve Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerini yineledi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...