Öğrenci servisleri çarpıştı: 6'sı öğrenci 8 yaralı

/ Kaynak: DHA
Öğrenci servisleri çarpıştı: 6'sı öğrenci 8 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Karaman'da iki okul servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 6'sı öğrenci 8 kişi yaralandı.

Kaza saat 17.00 sıralarında Alacasuluk Mahallesi 549 Sokak içerisinde bulunan kavşakta meydana geldi. 31 yaşındaki Ali Tunç yönetimindeki 70 C 0117 plakalı servis minibüsü ile seyir halinde iken ara sokaktan çıkan 40 yaşındaki Davut Çakır yönetimindeki 70 C 0020 plakalı okul servisi çarptı. Çarpışmanın şiddeti ile Ali Tunç yönetimindeki okul servisi yan yattı. Kaza sonrası servis sürücüleri ile birlikte yan yatan aracın içerisinde bulunan öğrenciler Elif Ceren Loras (16), Özge Sezgin (15), Emine Doğan (15), Teslime Erdoğan (17), Kübra Aladağ (17), ve Esengül Kılıç (16) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Davut Çakır yönetimindeki okul servisinin ise boş olduğu öğrenildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu hastanedeki yaralı öğrencileri ziyaret ederek geçmiş olsun dilğinde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...