Beşiktaş'ta şampiyonluk müdahalesi

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş'ta şampiyonluk müdahalesi

SPOR Haberleri  / DHA

Son iki haftada 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Beşiktaş'ta, Yönetim takıma destek vermeye devam edecek.

Haftalık yapılan Yönetim Kurulu toplantısında bütün yöneticiler takımın son haftalardaki düşüşü ile ilgili kişisel görüşlerini dile getirdi.Ligin ilk yarısındaki futbolun son 6 haftadır sahaya yansıtılamadığı ve bireyselliğe dönük bir oyun anlayışının hakim olduğu konusunda hemfikir olan yöneticiler yine de takıma tam destek vermeleri gerektiği konusunda birleşti. nbsp;


Tam destek nbsp;
Bu sezon 47 nbsp;tane maç oynamış olmalarının önemli olduğunu ve statlarının da olmadığını nbsp;dile getiren yöneticiler yine nbsp;de oynanan kötü futbola bu konuşulanları bir bahane olarak sunmak istemiyor. Takımın içinde bulunduğu durumu en çok destek olunması gereken zaman olarak belirleyen yönetim kurulu bu sebeple Ümraniye'de transfer ve sözleşme gibi konuların konuşulmaması kararını da aldı.


Ligin bitimine henüz 8 hafta olduğunu ve nbsp;olumsuz konuşarak, umutsuz davranmanın takım üzerinde daha büyük bir baskı oluşturacağını ifade eden yöneticiler şampiyonluk yarışında nbsp;tek bir karar aldılar. O karar da 'sonuna kadar takıma tam destek' nbsp;


Psikolog desteği nbsp;
Aynı zamanda futbolcuların son maçlardaki yetersizliğinin fiziki değil mental olduğunu ve maça kendilerini tam olarak veremediğini düşünen Beşiktaş yönetimi gerekirse oyunculara psikolojik destek de verecek.


Bu doğrultu da devre arasında takıma katılan ve daha çok alt yapı ile ilgilenen spor psikoloğu Ömer Ateş'ten destek alınacak. Ömer Ateş'ten Ümraniye'de A Takıma daha fazla mesai harcaması ve futbolcular ile ilgilenmesi istenecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...