İngilizler, Sneijder'e 'Evet' dedi

İngilizler, Sneijder'e 'Evet' dedi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, son dönemdeki performansı ve Türkiye'deki mutlu halleriyle İngiliz medyasının gündemine oturdu.

Mirror Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan bir haberde Sneijder'in Karabükspor ile oynanan maçın ardından Sarı-Kırmızılı tribünlere 3'lü çektirdiği görüntülere yer verildi.


Yıldız futbolcunun oldukça mutlu olduğunu ve gollerine devam ettiğini belirten gazete, bu haberin ardından bir de anket düzenledi. Mirror, okuyucularına "Sneijder, İngiltere'ye gelirse başarılı olabilir mi?" sorusunu sordu. Sonuç ise yüzde 79'a yüzde 21'le "Evet" oldu. Sneijder'in vatandaşı Blind, Hollandalı yıldızı Manchester United'da oynamaya davet etmişti. Sneijder ise Galatasaray'da mutlu olduğunu belirtip, şimdilik transferi düşünmediği cevabını vermişti.


Kaynak: nbsp;Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...