Ersun Yanal net konuştu: Kaybetme lüksümüz yok

Ersun Yanal net konuştu: Kaybetme lüksümüz yok

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un hocası, "Kalan haftalar bizim için çok önemli ve kayıpsız geçmemiz gerekiyor" dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, her zaman desteklerini arkalarında hissettikleri taraftarlarının önünde, iyi bir oyunla Galatasaray maçını kazanmak istediklerini söyledi. Hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçında rakiplerinin durumuyla ilgilenmediklerini vurgulayan Yanal, "Kalan haftalar bizim için çok önemli ve kayıpsız geçmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. Lige verilen arada iyi bir çalışma temposu yakaladıklarına dikkati çeken Yanal, "Artık taktiksel çalışmalarla hazır hale gelmeyi planlıyoruz. Moral olarak iyi durumdayız. Pazar akşamı taraftarlarımıza da çok ihtiyacımız olacak. Her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz taraftarlarımızın önünde, iyi bir oyunla Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz. Bundan böyle ligin konumunu ve kendi durumumuzu belirleyecek maçlar oynayacağız. Onlardan ilkine çıkıyoruz. Kendi sahamızda bundan sonra oynayacağımız diğer maçları da düşünecek olursak Galatasaray maçında yapacağımız iyi bir başlangıç, sonuç kadar önemli" diye konuştu.
Saha üstünlüğü sürmeli
Yanal, rakiplerinden daha çok ligin sonundaki sıralamadaki yerlerinin kendilerini ilgilendirdiğini vurgulayarak, "Bu nedenle bu karşılaşma önemli hale geliyor. Kendi sahamızdaki üstünlüğümüzü devam ettirmek ve ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.


Hazırlıklar tam gaz
Trabzonspor, sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular taktik ağırlıklı çalıştı. Aytaç Kara'nın, geçirdiği ameliyat nedeniyle antrenmana katılmadığı, sakatlıktan kurtulan Bosingwa ve Belkalem'in ise takımla çalıştığı kaydedildi. İdmanı izleyen Beşikdüzü İMKB Anadolu Lisesi öğrencilerinin futbolcularla fotoğraf çektirdiği ifade edildi. Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarına bugünkü antrenmanla devam edecek.


Erkan çok nbsp;iddialı
Trabzonspor'da devre arasında transfer edilen Erkan Zengin'de hafta içi antrenmanlarda başarılı bir performans ortaya koydu. Bordo-mavili futbolcu, gruplar halinde yapılan turnuvalarda Deniz Yılmaz ile en fazla gol atan oyuncuların başında geldi. Erkan, "Galatasaray ile zorlu bir maç oynayacağız. 3 puandan başka bir sonuç düşünmüyoruz" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...