Fenerbahçe Ülker Euroleage Şampiyonlupuna göz dikti

Fenerbahçe Ülker Euroleage Şampiyonlupuna göz dikti

SPOR Haberleri

Tarihinde ilk defa Final Four'a kalan sarı-lacivertliler Madrid'de kupayı havaya kaldırmak istiyor

THY Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Maccabi Electra'yı çeyrek final serisinde üst üste üç maçta da yenerek Final Four biletini alan Fenerbahçe Ülker, İsrail dönüşünde kahramanlar gibi karşılandı. Dünyaca ünlü Sırp antrenör Zeljko Obradovic'in liderliğinde tarihinde ilk defa Final Four biletini cebine koyan sarı-lacivertliler şimdi kupaya gözünü dikti. Havaalanında gazetecilere yeptığı açıklamada oyuncularının çok büyük bir iş başardıklarını ifade eden Obradovic, "Onları tebrik etmek istiyorum. Ayrıca içeride-dışarıda bizi yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olduklarını gösteren taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bütün kulüp çalışanları, başkanımız, sponsorlarımız ve en önemlisi de taraftarlarımız, ilk günden beri dünyanın neresine gidersek gidelim hep yanımızdalar. Umarım bundan sonra da yanımızda olacaklar" diye konuştu.
Takımdaki birlik müthiş
Önlerinde zorlu bir süreç olduğunu aktaran Obradovic, "Oyuncuları biraz dinlendireceğiz. Sonra çok sıkı bir çalışma temposu var. Türkiye Ligi de devam ediyor. Tek yol çalışmak. Kupayı konuşmak için erken. Sezon başından beri oyuncularımın hepsine kendilerini önemli hissetmelerini ve kendilerine sıra geleceğini söylüyorum. Takım içinde müthiş bir işbirliği var ve bu da sahaya yansıyor. Bunu devam ettirirsek kupa neden gelmesin" ifadelerini kullandı. Oyunculardan Emir Preldzic, "Final Four'u sonuna kadar hak ettik" derken, Nemanja Bjelica, "Pek fazla gülen biri değilim ama şimdi gerçekten mutluyum. Çok ciddi bir şekilde savaştık ve başardık. Şimdi Final Four'un da hakkını vermek istiyoruz " ifadelerini kulandı. Genç oyuncu Melih Mahmutoğlu da "Sırada Avrupa şampiyonluğu var. Sonra da lig şampiyonluğu için çalışacağız" diye konuştu. Final Four maçları 15-17 Mayıs tarihleri arasında Madrid'de oynanacak. nbsp;

21 YIL SONRA GELEN MUTLU SON!

Fenerbahçe Ülker, THY Avrupa Ligi'nde Final Four sevinci yaşarken bu başarının mimarı olarak da koç Zeljko Obradovic olarak gösteriliyor. Avrupa basketbolunun 'Mourinho'su' yakıştırması yapılan Obradovic'le bu başarıyı yakalamak isteyen Fenerbahçe tam 21 sene bekledi! 55 yaşındaki Sırp antrenörün 1994 yılında Joventut Badalona ekibini çalıştırdığı dönemde Fenerbahçe'nin gündemine geldiği, ancak Ali Şen Yönetimi'nin Obradovic'i Real Madrid'e kaptırdığı ortaya çıktı. nbsp;

Fenerbahçe Ülker Euroleage Şampiyonlupuna göz dikti

OBRA OMUZLARDA
Fenerbahçe Ülker'i İsrail dönüşü taraftarlar havaalanında kahramanlar gibi karşıladı. Sarı-lacivertliler başarının mimarı olarak gördükleri Zeljko Obradovic'i omuzlara alırken, "Şampiyon" tezahüratlarıyla ortalığı inletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...