Löw, 'Süper Lig'de müthiş çekişme yaşanıyor' dedi ve ekledi: Favorim Fener

Löw, 'Süper Lig'de müthiş çekişme yaşanıyor' dedi ve ekledi: Favorim Fener

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin eski ve yeni hocası Boğaz'da bir yemekte buluştu. Joachim Löw liderlik koltuğuna oturan meslektaşı İsmail Kartal'a tam destek verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, liderlik kutlamasını yakın dostu Joachim Löw'le birlikte yaptı. Başkan Aziz Yıldırım'ın göreve getirdiği ilk teknik direktör unvanıyla 1998-99 yıllarında sarı-lacivertlileri çalıştıran, kariyer zirvesini ise 2014 Dünya Kupası'nı kaldırarak yapan Almanya Milli Takımı'nın hocası Löw dün İstanbul'da Kartal'la bir araya geldi. Almanya ile 2018'e kadar sözleşme uzatan Löw'ün yeni imzasını, İsmail Kartal'ın da liderliği kutladığı buluşma Anadolu Hisarı'nda gerçekleşti. İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarasında balık yiyen iki eski dost hem hasret giderdi hem de fikir alışverişinde bulundu. Kartal'a övgüler yağdıran Löw, "O Fenerbahçe için en doğru hoca tercihi" diyerek arkadaşını onore etti.
Çok doğru bir tercih
Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirten Joachim Löw, "Süper Lig'de müthiş bir çekişme yaşanıyor ve normal olarak benim favorim Fenerbahçe. Bir taraftar olarak Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istemem bir yana futbol adamı olarak da Fenerbahçe'yi hedefe daha yakın görüyorum" dedi. Her şeye rağmen futbolun sürprizlere açık bir oyun olduğunu hatırlatan Löw, "Şampiyonluk gelmese bile kulüp için en iyi ve doğru teknik direktörün İsmail Kartal olduğunu da söyleyebilirim" ifadesini kullandı. Kartal'la dostluklarının eskiye dayandığını belirten Alman çalıştırıcı, "Onu ilk tanıdığımda bir teknik direktör gibi düşündüğünü fark ettim. İsmail Hoca açık sözlü ve öğrenmeyi çok seven bir insan" yorumunu yaptı. nbsp;
M.Emin ULUÇ


KARTAL'DAN LÖW'E TEŞEKKÜR
Löw ile sürekli görüştüklerini belirten İsmail Kartal, "O iyi bir dost ve çok iyi bir teknik direktör. Aykut Kocaman döneminde Almanya'ya gitmiştik. Kendisi bize koşu ve sprint mesafeleriyle ilgili 4 gün brifing verdi. Bugünkü bilimsel çalışmalarımızın temelleri o zaman atılmıştı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...