Bayern dışarı attı, Dortmund finale uçtu

Bayern dışarı attı, Dortmund finale uçtu

SPOR Haberleri

Almanya Kupası yarı final mücadelesinde karşılaşan Bayern Münih ve Dortmund maçında kazanan sarı siyahlılar oldu

Almanya Kupası yarı finalinde Bayern Münih ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan mücadelenin normal süresi 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Penaltılar sonucunda kazanan taraf Borussia Dortmund oldu. Bayern Münih'in golü 30. dakikada Robert Lewandowski'den geldi. Dortmund'un beraberlik sayısını ise 75. dakikada Pierre Emerick Aubameyang attı. Bu sonuçla Dortmund finale yükselirken, Bayern Münih'in kupa macerası noktalandı. Borussia Dortmund'un rakibi Arminia Bielefeld ile Wolfsburg arasında oynanacak maçtan sonra belli olacak.


İKİ USTANIN AYAĞI KAYDI DIŞARI ATTI


nbsp;Penaltılar oldukça ilginç anlara sahne oldu. Bayern'in ilk iki penaltısını atan Lahm ve Xabi Alonso, vuruş yaparken ayakları kaydı ve dışarı attılar. İlkay ve Kehl ise penaltılar gole çevirdi. Bayern Münih, bu iki penaltıdan sonra Götze ve kaleci Neuer ile de penaltılardan faydalanamadı ve finale kalan Dortmund oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...