Sabri Sarıoğlu'nun durumu ne olacak?

Sabri Sarıoğlu'nun durumu ne olacak?

SPOR Haberleri

Galatasaray forması giyen, kadro dışı bırakılıp yeni yönetimin gelişiyle affedilen Sabri sezon sonunda akıbetinin ne olacağını bilmiyor

Alt yapısından yetiştiği kulübünün, tam 16 yıldır sarı kırmızılı formasını giyiyor. Ama 6 hafta sonra G.Saray'daki akıbetinin ne olacağını, kendisi de bilmiyor... Kalacak mı, yoksa gidecek mi? Kimse ona net bir şey söylemiyor... Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki emektar yıldız, kendisi ile hala masaya oturulmamasına oldukça kırgın, ama elinden de bir şey gelmiyor. Çünkü mevcut yönetim onunla sözleşme imzalamak istediğini söylese de, 23 Mayıs'taki seçimi düşünerek, aslında bu işi yeni yönetime bırakmak istiyor... Sezon başında, eski başkan Ünal Aysal'ın talimatı ile sebep gösterilmeden Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan, Abdurrahim Albayrak'ın yönetime geri dönmesi, Hamza Hamzaoğlu'nun da göreve başlamasıyla birlikte geri dönen Sabri Reyiz, 'affedilecek bir şey yapmadım' diyerek başladığı onur savaşına, bitime 6 maç kala sezon sonunda ne olacağını bilmeden öylece devam ediyor.
ARTIK ÜÇLÜYE DE ÇAĞRILMIYOR nbsp;
Geçmişte kaptanlığın kendisinden sebepsiz olarak alınmasından sonra sözleşmesinin uzatılmamasıyla gönül kırgınlığını yaşayan Sabri'yi son olarak taraftarların bile o alışılagelmiş maç sonu üçlü çektirmesini Sneijder'a yaptırmaları incitti. Birçok şeyi içine atan Sabri Reyiz sezon sonunda şampiyon olup 6. kez bu onuru yaşamak, ardından da kaderinin çizeceği yolda ilerlemek istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...