Yanal, 'son düdüğe kadar mücadele edin'

Yanal, 'son düdüğe kadar mücadele edin'

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da, Teknik Direktör Ersun Yanal, oyuncularından son düdüğe kadar mücadele etmelerini istedi.

Lider Beşiktaş'ı yenerek, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma yolunda önemli bir engeli aşmanın planlarını yapan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Ersun Yanal, oyuncularından son düdüğe kadar mücadele etmelerini istedi.


Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarını örnek gösteren Yanal, "Sonuç ne olursa olsun, skor tabelasında ne yazarsa yazsın hakem son düdüğü çalana kadar mücadeleyi bırakmayın. Bunun yararlarını bu sezon çok gördük. Özellikle son 2 maçımızda son ana kadar mücadele etmenin takıma neler kattığını birlikte yaşadınız. Seyircimizin desteğiyle Beşiktaş maçında da yine sizden aynı mücadeleyi bekliyorum" dedi.


Beşiktaş'ın ligdeki konumuna takılmamaları gerektiğine de vurgu yapan bordo-mavili hoca, "Antrenmanlarda çalıştıklarımızı sahaya yansıtırsak kendi evimizde güzel bir sonuç elde edeceğimize inanıyorum. Hedefimize ulaşmamız için mutlaka galip gelmeliyiz. Ancak rakibimiz de şampiyonluk yarışında yara almamak için saldıracak ve onlar da kazanmak isteyecek. Dolayısıyla maçın temposunun oldukça yüksek olacağını düşünüyorum. Enerjimizi 90 dakikaya yayarak sahadan gülerek ayrılan taraf olmalıyız" diye konuştu.


Çalışmaya devam
Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor dün basına kapalı çalıştı. Bordo-mavili futbolcuların ısınma programından sonra taktik çalışmalar gerçekleştirdiği belirtildi. Tedavisine devam edilen Mehmet Ekici'nin bireysel program uyguladığı, Gençlerbirliği maçında burnu kırılan Mustafa Akbaş'ın da koşuyla yetindiği aktarıldı.


Kaynak: nbsp;Milliyet


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...