Bisikletçi podyumu terk edince ortalık karıştı!

Bisikletçi podyumu terk edince ortalık karıştı!

GÜNDEM Haberleri

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son günü yapılan İstanbul etabı sonrası tamamlandı.

Lampre-Merida takımının Hırvat sporcusu Kristijan Durasek'in kazandığı TUR'un sonunda düzenlenen seramonide ilginç anlar yaşandı. Etixx-Quick Step takımından Mark Cavendish'in seramoni sırasında oluşan ortamdan sinirlenerek podyumu terk etmek istediği iddia edildi.
Bisikletçi podyumu terk edince ortalık karıştı!
ERTEM ŞENER İSYAN ETTİ!

Sunucu Ertem Şener ise Mark Cavendish'in podyumdaki ortama sinirlendiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Cavendish'in sahnede tepki verdiği haberleri kesinlikle doğru değil siyasi olmayan ortamı siyasileştiriyorsunuz !!! Yazıklar olsun. Cavendish sayın Cumhurbaşkanımız ile kısa bir sohbet bile yaptı ... Bütün sporcular ile sohbet edildi ... Ortamı germeyin terbiyesizlik bu ! Sayın Cumhurbaşkanımız çok kısa konuştu hiç bir sporcu bundan dolayı tepki vermedi bilinçli ve Maksatlı haberlere itibar etmeyiniz !!!" şeklinde bir tweet attı.
Bisikletçi podyumu terk edince ortalık karıştı!
CAVENDISH: "TUR HARİKA"

Etabın sprint şampiyonu Etixx Ouick Stepc Takımı'nın birincisi Mark Cavendish, düzenlenen basın toplantısında hayli buruk ve neşesizdi. Etabı son metrelerde kaybetmenin moral bozukluğunu yaşayan Cavendish, "Finişin fazla anlatılacak bir tarafı yok. Neticede Bonet kazandı, o kadar. Yeşil mayoyu iki senedir kazanıyorum. Geçen yılla bu seneyi kıyaslarsam, tur harika, buraya gelmekten çok mutluyum. Sonraki yıllarda Türkiye'ye gelmeye devam edeceğim. Bundan sonraki yarış planım California ve İsviçre turu olacak."
(Haber7)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...