AK Parti'den vekil adaylarına: 'Okul ve cami çevresinde müzik çalmai anons yapma'

AK Parti'den vekil adaylarına: 'Okul ve cami çevresinde müzik çalmai anons yapma'

GÜNDEM Haberleri

Genel Merkez, adaylardan, kampanya süresince gürültü kirliliği oluşturmamaya özen gösterilmesini istedi.

İSMAİL SONSUZ
AK Parti seçim öncesinde artacak muhtemel gerginliklerin önüne geçmek için adaylara Seçim Kılavuzu'ndaki kuralları hatırlattı. Başta, ibadethane olmak üzere hassas bölgelerde rahatsızlık verilmemesi gerektiği belirtilirken farklı hayat tarzlarına saygılı olunması gerektiği vurgulandı. Parti yönetiminin adaylara uyarıları kısaca şunlar:
Kampanya süresince gürültü kirliliği oluşturmamaya özen gösterin. Okul, hastane, ibadethane gibi yerlerin çevresinde müzik çalmamaya ve anons yapmamaya dikkat edin. nbsp;
Sosyal medyada içerik paylaşırken, hayat tarzı ve kültürel unsurlarla ilgili farklı değerlere saygı gösterin. Hem seçmenle hem de diğer partililerle tartışmaya girmeyin.
Hiçbir ayrım gözetmeden, toplumun bütün kesimleriyle diyaloğa girin. Bunun için düğün, toplantı ve cenaze törenleri ile önemli olaylardan vaktinde haberdar olarak, bu törenlere mutlaka katılım sağlayın. nbsp;
Seçim bölgelerinizdeki kanaat önderleri ile sürekli iletişim halinde olun. Onlar ile dirsek temasında bulunmaya dikkat edin. Kanaat önderlerinin olumlu algısı daha kolay kabullenilmenizi sağlar.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...