Kartal'ın şampiyonlar ligi iddiası

Kartal'ın şampiyonlar ligi iddiası

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, kalan 5 haftada izlemeleri gereken yol haritası hakkında futbolcularına ipuçları verdi.

Ligin 2. yarısında yaşanan beklenmedik puan kayıplarıyla zirve yarışında rakiplerinin yarım adım gerisine düşen F.Bahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, kalan 5 haftada izlemeleri gereken yol haritası hakkında futbolcularına ipuçları verdi.5'te 5 yapmaları durumunda sezonu en kötü 2. bitireceklerine inanan İsmail Hoca iyi futbola değil, sonuca odaklı bir oyuna konsantre olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Hem Beşiktaş hem de G.Saray'ın puan kaybı yaşayacağını düşünen Kartal, şu ifadelerle öğrencilerinin beynini yıkadı:


"Biz takım olarak üzerimize düşen görevi yapıp, kalan 5 maçımızı da kazanmalıyız.. Tabii ki bu karşılaşmaların hepsinden 3 puan çıkartmamız bile bizim ipi göğüslememize yetmeyebilir. Beşiktaş ve G.Saray'ın da puan kaybını bekleyeceğiz. Öyle bir sezon yaşıyoruz ki belki de şampiyon averajla belli olacak.


'SİVAS ZOR AMA...'


Ama şu tabloda inandığım tek şey biz tüm maçlarımızdan galip çıkarsak bizim en kötü 2.'liğimiz yani Şampiyonlar Ligi garanti. Yine de ince hesapların yapıldığı şu günlerde ben rakiplerden puan kayıplarını bekliyorum.


Sizlerden Eskişehir maçındaki gibi bir futbolu bir daha görmek istemiyorum. Kabul etmek gerekir ki o deplasmanda motivasyon kaybı yaşadık. Ancak Bursa ile yaptığımız kupa maçında hemen eski kimliğimize dönmeniz beni umutlandırdı. Yüksek konsantrasyonla çıktığımız maçlarda istediğimiz sonuçları alıyoruz. Artık futbolun değil sonucun önemli olduğu haftalara geldik. Sivas zor deplasman olsa da takımıma güveniyorum. Bir daha Eskişehir deplasmanında oynadığımız kadar kötü bir futbol olmaz."


Kaynak: nbsp;Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...