Fenerbahçe'den 50 kişilik dev transfer listesi!

Fenerbahçe'den 50 kişilik dev transfer listesi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe scout ekibi için bol alternatifli bir liste hazırladı.Uzun süren araştırmalar sonucu kaleci hariç 50 oyuncunun ismi yönetime verildi.

Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer listesi şekillendi. Müjdat Yetkiner, Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş'tan oluşan scout ekibi yıl boyunca yaptığı çalışmaların ardından yeni sezonda takımın ihtiyacına cevap verebilecek isimleri belirledi. Uzun süren araştırmada kaleci hariç her bir pozisyon için 5 aday belirlendi. Listede toplam 50 oyuncu yer aldı.


İlk sıradaki isim transferi en zor olarak belirlendi. Sıralamada son sıra diğerlerine göre alınması daha kolay oyunculardan oluşturuldu. Scout ekibinden gelen bu raporun ardından Başkan Aziz Yıldırım, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da görüşünü aldıktan sonra transfer çalışmalarına başlayacak.


FORVET BÖLGESİ


En çok merak edilen bölge ise forvet hattı. Burası için ilk iki sırada Shaktar'ın golcüsü Luis Adriano ile Cityli Edin Dzeko bulunuyor.
Ancak Boşnak golcünün transferi şu an için çok zor ve maliyetli. Devre arasında da transferi için girişimde bulunulan Adriano içinse bir kez daha çalışma yapılacak. Daha önce golcü futbolcunun kulübü astronomik bir bonservis ücreti talep etmişti. Brezilyalı oyuncunun mukavelesinin 2015 yılı sonunda bittiği, Fenerbahçe'nin bu kozu kullanmaya çalışacağı kaydedildi. Bunun yanısıra Corinthians forması giyen Perulu golcü Guerrero da listede yer alıyor.


GENÇLER DE VAR
Bu isimlerin dışında diğer bölgeler için daha çok genç ve maliyeti uygun isimler belirlendi. Takımın iyi bir golcüye ihtiyacı olması sebebiyle büyük bütçe bu pozisyon için harcanacak. Geriye kalan bölgelere ise maliyeti uygun nbsp;oyuncular düşünülüyor.


Kaynak: nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...