Genç futbolcu hayatını kaybetti!

Genç futbolcu hayatını kaybetti!

SPOR Haberleri

Arjantin'de Cristian Gomez'in ardından yerel Hurricane Carlos Tejedor'da oynayan 20 yaşındaki Gil de kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Arjantin futbolunda bir hafta içerisinde kalp krizinden iki futbolcu yaşamını yitirdi. Atletico Parana forması giyen 27 yaşındaki Cristian Gomez'in ardından bu kez de Hurricane Carlos Tejedor oyuncusu Maximiliano Gil hayatını kaybetti.
nbsp;
Geçtiğimiz Pazar günü Social Tres Algarrobos karşılaşmasının ikinci yarısında fenalaşarak oyundan çıkan 20 yaşındaki Gil, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede beş gün yaşam mücadelesi veren Gil, Cuma günü hayatını kaybetti. Genç oyuncunun yaşamını yitirmesinin ardından bağlı bulunduğu Batı Amatör Ligi'ndeki tüm karşılaşmalar ertelendi Cristian Gomez ve Maximiliano Gil'in dışında Arjantin'de 14 Mayıs'ta San Martin de Burzaco'nun 21 yaşındaki savunma oyuncusu Emanuel Ortega da saha kenarındaki betona kafasını çarparak hayatını kaybetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...