Erdoğan 4 büyüklere sitem etti

Erdoğan 4 büyüklere sitem etti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında Galatasaray'ın şampiyonluğunu ve Türk futbolunu değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT'de katıldığı canlı yayında Galatasaray teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu için övgü dolu sözler sarfetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Çünkü öyle veya böyle şampiyon oldu. Neticede 4. yıldızı takmış oldu. Ben yeni başklanı aradım tebrik ettim. Aynı zamanda Hamza Bey'i dearadım tebrik ettim. Kendisini severimde. Tabi yerli olduğu zaman daha da seviyorum. Bu işi başarabildiğimizi göstermesi bakımından önemli. Çok büyük paralarla buraya yabancılar getiriliyor. Onların başarısı da ortada. Şimdi Hamza Bey'le ilgili aldığı para ortada. Galatasaray'ı şampiyon yapmasıyla Galatasaray'ın kasasına girecek para ortada. Parayı idare tmek parayı yönetmek o da çok önemli. Galatasaray camiasına bu şampiyonluk hayırlı olsun diyorum.'' dedi.
'TÜRKİYE'YE YAKIŞMIYOR'
Erdoğan, ''Tabi bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın arasındaki şu sıkıntıların veya 4 büyükler arasındaki sıkıntıların artık ortadan kalkmasını bir fair-play anlayışının lafta değil yaşama geçirilmesini özellikle temenni ediyorum. Türkiye'ye bunlar artık yakışmıyor.'' diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...