Galatasaray'da çifte bomba!

Galatasaray'da çifte bomba!

SPOR Haberleri

Takıma yıldız yağdırmak için düğmeye basan ve ilk hedefini Podolski olarak seçen Aslan, ikinci bombayı ise Ozan Tufan'ı alarak patlatmayı hedefliyor.

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonda şampiyonluğa ulaşarak göğsüne dördüncü yıldızı takan Sarı-Kırmızılılar, yeni döneme daha iddialı girmek için kolları sıvadı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak grup aşamalarından katılacak olan Galatasaray, buradan gelecek parayı transferde kullanıp hem ligde hem de Avrupa'da başarı getirecek bir ekip oluşturmayı planlıyor. İlk etapta takımın hücum hattına dünyaca ünlü bir forvet kazandırmak için düğmeye basan yönetim, ilk hedefini geçen sezonun ikinci yarısını İnter'de kiralık olarak tamamlayan Arsenal'in Alman yıldızı Podolski olarak belirledi. Galatasaraylı idarecilerin, son 2 sezondur peşinde oldukları oyuncuyla ilk teması kurduğu öğrenildi.

'Her teklife açığım'

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan eski yönetici Abdurrahim Albayrak da, "Konuştuğumuz İnter'li futbolcular var. İtalya'da oynadıkları için pişman olduklarını söylüyorlar" diyerek Podolski'yi işaret etti ve görüşmeleri doğruladı. Ek olarak dün İngiliz basınına açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki golcü de, "Arsenal'le 1 yıllık sözleşmem daha var. Ama başta takımlarla görüştüğüm konusu doğru" diyerek Aslan'a açık kapı bıraktı.

Fernandao olmuyor Ozan gelecek

Sarı-Kırmızılılar'ın ikinci bombası ise Bursaspor'dan... İlk etapta Yeşil-Beyazlılar'da kiralık oynayan Fernandao'yu renklerine bağlamayı amaçlayan ancak Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe'yle anlaştığı iddialarının ortaya atılması sonrasında hedefini değiştiren Galatasaray'ın, Ozan Tufan için bastırdığı bildirildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun isteği doğrultusunda 20 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için harekete geçen yönetim, 3 Haziran'daki Türkiye Kupası Finali'nin ardından işi bitirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...