Trabzonspor, Mbia'ya imza attırmak için uğraşıyor

Trabzonspor, Mbia'ya imza attırmak için uğraşıyor

SPOR Haberleri

Sevilla'nın oyuncusu 'imza parası' isteyince pazarlıklar tıkandı. Bordo-mavililer toplam 4 milyon avroluk talebi aşağıya çekerse sözleşme yapılacak

Trabzonspor, Sportif Direktörlüğe Süleyman Hurma'yı getirdikten sonra transfere hızlı başladı. Kayserispor'dan Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ı renklerine bağlayan Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda yabancı transferlerinde de elini çabuk tutmak için harekete geçti. Sevilla'da kiralık olarak forma giyen Queens Park Rangers'ın Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephen Mbia'yı önceki gece özel uçakla Trabzon'a getiren, şehri, tesisleri ve inşası süren Akyazı Stadyumu'nu gezdiren bordo mavililer, bonservisi elinde olan bu oyuncuyla anlaşmak için tüm imkanlarını seferber etti. Mbia, gece geç saatlerde de sportif direktör Süleyman Hurma ile kentten ayrıldı.
Ersun Yanal çok istiyor
Görüşmede 'imza parası' krizi yaşandığı öğrenildi. Bordo-mavililer Sevilla formasıyla UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu yaşayan Mbia'nın imza parası ve yıllık ücret konusundaki isteklerini aşağı çekmeye çalışıyor. Mbia'nın 1.5 milyon avro imza parası, yıllık da 2.5 milyon avro garanti ücret istediği belirtildi. Orta sahada Mehmet Ekici'nin partneri olarak düşünülen Mbia'yı Ersun Yanal'ın da çok istediği vurgulandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...