Başkan Fikret Orman: Önceliğimiz yerli hoca

Başkan Fikret Orman: Önceliğimiz yerli hoca

SPOR Haberleri

"Kendisiyle görüştük. Sürekli ondan cevap bekleyecek bir kulüp değil Beşiktaş. Şenol Güneş ile temasımız olmadı. Yabancı teknik adama soğuk bakıyorum"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün gündemiyle ilgili LigTV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orman, teknik adam arayışlarını sürdüğünü belirterek, "Yerli de olabilir yabancı da olabilir. Ben yerliyi tercih ederim. Vodafone Arena'da bir adım önde başlıyoruz. Türkiye'yi bilince 1 adım önde. Ya da burayı iyi bilecek birisi olmalı. Buraya ne hocalar geldi geçti. Galatasaray'daki 2 hocaya bakın. Mancini, İngiltere'de City ile kupa kaldırmış, geldi ne oldu? Prandelli, İtalya'ya final oynattı ama ne oldu? Örnekleri artırabilirim, Scala, Toshack, Aragones, Löw…" diye konuştu. Sivasspor'u çalıştıran eski Beşiktaşlı yıldız Sergen Yalçın ile ilgili siyah-beyazlıların başkanı, "Sergen'in başarısını istiyorum. Şimdi başarılı olması için biraz üzerine koymalı. Beşiktaş için erken buluyorum. Burası büyük kulüp" dedi.
Başka takıma gelmez
Orman, Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile görüştüklerini ifade ederek, "İstanbul'a gelse başka takıma gelmez. O da söyledi. Beşiktaş'ı çok seviyor. İkilem içinde kendisi. Haber beklediğimizi söyledik ona. Ancak geleceğini bekleyecek bir kulüp değildir Beşiktaş! Araç değil, amaç oluruz. Bir toplantımız var yönetimle. Konuşacağız. Şu dakikadan sonra olma ihtimalinden fazla olmama ihtimali var. Bende de şevk kalmadı. UEFA'yı alacağım, şampiyon olacağım, o ruh konuşmalı. Öyle oldu böyle oldu şeklinde olmaz" dedi. Slaven Bilic'le devam edilmemesi konusunda açıklama yapan Orman, "Şampiyon olsak Bilic ile yollar ayrılır mıydı? Yönetim kurulundaki arkadaşlarım da önemli. Keşke şampiyon olsaydık. Beşiktaş şampiyon olsaydı yüzde 99 devam ederdik" ifadelerini kullandı.
Başkan Fikret Orman: Önceliğimiz yerli hoca

SEÇİM YAPILMAYACAK
Beyaz yalanlar!
Başkan Fikret Orman, "Artık 3 sene oldu. Ayaklarımı uzatarak kazanacağımız başarıları görmeyi arzuluyorum" dedi. Siyah-beyazlıların başkanı, "Vodafone Arena çatının ortasında ring var. Ringde bir eğim olması gerekiyor, sıkıntı da oradan kaynaklanıyor. Stadın bitişiyle ilgili bazı umutlar, parantez içinde 'beyaz yalanlar' söylemiş olabilirim. Bizim elimizdeki imkanlar bunlar" şeklinde konuştu. Vodafone Arena'ya şampiyon olarak dönmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını anlatan Fikret Orman, "Beşiktaşlılar sıkıldı, ben de sıkıldım. Stadın maliyeti KDV de dahil olmak üzere 118 milyon doları bulacak" diye konuştu. Öte yandan siyah-beyazlıların dünkü yönetim toplantısında seçimden vazgeçme kararı alındı. Seçim konusunu enine boyuna tartışan yönetim, alınacak seçim kararının stat ve yeni sezon çalışmalarını çok olumsuz etkileyeceğini düşünerek kongre kararından vazgeçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...