Cumhurbaşkanı Erdoğan'Bu casusluktur'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'Bu casusluktur'

Politika Haberleri

Cumhyurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivas'ta halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

İstanbul Valiliği ve İBB'nin yaptığı bu kutlamayı hazmedemediler. Biz bu kutlamayı her yıl yapacağız. İstanbul'un fethi sıradan bir fetih değil. Bundan birileri rahatsız oluyor. Zannediyor musunuz Bizans dünde kaldı. Bugün de Bizans'ın kalıntıları var. Ama biz onlara rağmen yürüyeceğiz. Türk yıldızlarının orada ne işi vardı dediler? Türk yıldızları cumhurbaşkanının daveti ile oraya gelmiştir. 1.5 – 2 milyon insanın huzurunda bu gösteriler yapılmış ve milletimiz o gün başka bir özveri kazanmıştır.

"HER SEÇİM KURTULUŞ SAVAŞIDIR"

Bu memlekette her seçim bir bakıma kurtuluş savaşıdır. nbsp; DP'nin iktidara geldiği seçimleri bu millet kurtuluş günü olarak ilan etmiştir. Arkasından 27 Mayıs darbesi geldi. 70'lerin kara günlerine şahit olduk. 90'lı yıllarda yeniden kaos oldu. Milletimiz bu koalisyon dönemini 2002'de bizimle sona erdirdi.

Pensilvanya'daki ihabet şebekesiyle Kandil ittifak kurdu. Hayatta bir araya gelecekleri düşünülmeyenler şimdi bir araya geliyor. Türkmen'lere gönderdiğimiz yardım için tehdit edenler en büyük desteği bunlardan alıyor. Bir gazete utanmadan "içinde silah olmadığını söyleyen Erdoğan" diyor. Var ya da yok. Sen o kadar basın ahlakından uzaksın ki milli istihrabatımıızn yaptığı operasyonu ifşa ediyorsun. Bu ajanlık, casusluktur. Suç duyurusunda bulunduk, gerekeni yapılacaktır.

"AĞA BABALARINA ŞİKAYET EDİYORLAR"

Ağa babalarına gidip bizi şikayet ediyorlar. Nereye giderseniz gidin. Bizim allahtan başka kimseden korkumuz yoktur. Bu milleti bölmek isteyenlerle mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Daha düne kadar Kürt kardeşime hareket edenler, şimdi Kandil'e gidip mesaj alıyor.

Ana muhalefet ne dediğini bilmez halde ötekiler için çalışıyor. Bir yandan cumhurbaşkanı halktan koptu deyip bir taraftan halkla buluşmamı YSK'ya şikayet ediyorlar. Ne yaparsanız yapın beni milletimden ayıramayacaksınız. Bunların yalan, iftira karakterleri haline gelmiş.

"BU KILIÇDAROĞLU..."

Bu Kılıçdaroğlu yatıyor kalkıyor altın klozet diyor. Gel, gez, bak dedim... Bir tane altın klozet bulursan bu makamı bırakacağım dedim. nbsp; Gelmedi... Sabah bir yalan akşam bir yalan. nbsp; Baykal'a da böyle yaptı. Kasetle parti başına gelmiş bir adam bu. Kars'a gitmiş "et balık kurumunu et süt kurumuna dönüştüreceğim" diyor. Bunu ben zaten başbakanlık döneminde yaptım.

"SİYASET OMURGALI DURUŞLA OLUR!"

Siyaset omurgalı duruşa olur. Bunların siyaseti düşmanlık üzerine kurulu. Kurtuluş savaşı zamanındaki gibi düşmanlar bu ülkeye gelse ve "Ben Tayyip Erdoğan'ı öldürmeye geldim" dese çiçeklerle karşılarlar. Bu kadar kontrolü kaybetmiş durumdalar.

"BUNLAR GEZİ OLAYLARINDA..."

Bunlar Gezi olaylarında duvarlara zulüm 1453'te başladı yazdılar. Biz Yeni Türkiye'yi inşaa edelim derken bunlar bize Mursi'nin, Menderes'in akıbetini hatırlatıyor. Bunlar bir kriz çıksa da Türkiye batsa havasında. Biz yenianayasa diyoruz, onlar darbe anayasasına sarılıyor. Bunların her işi gibi ideolojileri de yalan.Bu hoca efendiye sormak lazım: Senin inzivaya çekirme yerin Amerika mı? Hayır, üst akıl böyle emrettiği için gelemiyor.

O PANKARTA TEPKİ
Barajı aştık aştık, aşamadık, meskenimiz dağlardır' diyorlar. Çünkü bunlar, dağdan yönetiliyorMusluklardan kan akıtan, eli kanlı bir partiyle milliyetçi olduğu iddiasındaki parti kol kola girdi, burada yerini aldı. Batman'da pankart açıyorlar, 'Barajı aştık aştık, aşamadık, meskenimiz dağlardır' diyorlar. Çünkü bunlar, dağdan yönetiliyor. Bunlar silahı bırakmadılar. İşte bakın 6-7-8 Ekim tarihlerinde bu eş başkanlardan bir tanesi, sokağa davet etmedi mi ve 50 kişi öldü. Ölenler Kürt, öldürenler Kürt. Peki bunlar nasıl oluyor da benim Kürt vatandaşımın, Kürt kardeşimin temsilcisi oluyor?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...