Sınavda usulsüzlük operasyonunda tutuklama talebi

Sınavda usulsüzlük operasyonunda tutuklama talebi

GÜNDEM Haberleri

Gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanma, diğeri adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Kayseri'de 2013 yılında Askeri Liselere Giriş Sınavı'na usulsüzlük yapıldığı iddiası ile düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 1'i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 2 kişinin de tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

Kayseri'de 2 gün önce 2013 yılında Askeri Liselere Giriş Sınavı'nda usulsüzlük yapıldığı iddiası ile düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alınmış ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadenin ardından 1 kişi serbest bırakılmıştı.

Gözaltında bulunan 3 kişi de bugün geçirildiği sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edilmişti.

Mahkemeye sevk edilen 3 kişiden 1'inin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenilirken, 2 kişinin de tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...