Fatih Erbakan'dan Milli ittifak'a sert eleştiri

Fatih Erbakan'dan Milli ittifak'a sert eleştiri

Politika Haberleri

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakına sert eleştirilerde bulundu.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli ittifak adı altında Büyük Birlik Partisi ile seçime giren Saadet Partisi yetkililerine sert eleştirilerde bulunarak, "yanlışın yalanın ve haksızlığın etrafında ittifak olmaz" dedi.

"ERBAKAN HOCA ONLARIN PEŞİNDEN GİDİN DEMEDİ"
Fatih Erbakan konuşmasında, "Necmettin Erbakan benden sonra benim arkamdan bir binayı takip etin o binanın içinde kim olursa olsun peşinden gidin demedi, benden sonra falanca kişiyi takip edin demedi, Benim arkamdan 40 sene fotoğraflarda sağımda solumda duranların ardından gidin demedi." dedi.

"MAHKEME KARARIYLA PATENT ALARAK..."
Tüm Milli Görüşçülere seslenen Fatih Erbakan, "40 senelik geçmişi lekeleyerek cihad olmaz Milli görüşün patentini mahkeme kararıyla alarak milli görüşçü olunmaz" dedi. nbsp;


Necmettin Erbakan'ın adının kullanıldığını söyleyen Fatih Erbakan, "Erbakan hocamızın daha ertesi günü ondan boşalan koltuğa oturma derdine düşenler onun mal varlığını servetini teşkilat toplantılarına konu yapanlar, peşlerinden sürükleyecek 3-5 kişi bulabilmek için Erbakan hocanın adını kullanırlar ve Erbakan markasının ticaretini yaparlar" dedi. nbsp;

Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...