Özel Harekat polisi beylik tabancası ile kendini öldürdü

/ Kaynak: DHA
Özel Harekat polisi beylik tabancası ile kendini öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Erzincan Emniyet Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis memuru 24 yaşındaki Sinan Doğan, tabancayla yaşamına son verdi.

Borç yüzünden intihar ettiği ileri sürülen Doğan'ın önümüzdeki aylarda düğün yapmayı planladığı belirtildi. Olay, bugün sabah saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi 1212 sokak üzerinde bulunan Kalecik Konutları 1'nci katta meydana geldi. Özel Harekat Şubesi'nde görevli Sinan Doğan, bugün işe gitmeyince arkadaşları merak etti. Evine giden arkadaşları, kapıyı açamayacınca birlikte kaldığı polis arkadaşını aradılar. Kapıyı açan arkadaşları Doğan'ın yatağında beylik tabancasıya şakağına ateş ederek hayatına son verdiğini gördü. Malatyalı Sinan Doğan'ın Kayseri'de Şeyma Karakurt Doğan ile nikahandığı ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenilirken, cansız bedeni, otopsi yapılması için Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. nbsp;
Olayın meydana geldiği apartmanın girişi polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi ile kordon altına alınırken, Emniyet Müdürü Doğan İnci de eve gelerek bilgi aldı. Sinan Doğan'ın borç bunalımına girdiği, önümüzdeki aylarda düğün yapmayı istediği öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...