Casillas'a en cazip teklif Fenerbahçe'den!

Casillas'a en cazip teklif Fenerbahçe'den!

SPOR Haberleri

Real Madrid'den ayrılacağı iddia edilen Casillas'a 10 kulüpten teklif var. İspanyol basını, en cazip teklifin ise Fenerbahçe'den olduğu ileri sürüyor...

İspanyol basınının önde gelen yayın organları, kaleci nbsp; Iker Casillas'ın Real Madrid'i bırakmak üzere olduğunu ve en yüksek teklifin Fenerbahçe'den geldiğini iddia etti.
nbsp;
Devlet televizyonu RTVE ve Cadenaser Radyosu, Real Madrid ve nbsp; Casillas'ın ayrılık konusunda anlaştığını, İspanyol kalecinin gelecek sezon nbsp; kariyeri boyunca forma giydiği kulüpte olmayacağını duyurdu. 25 yıllık Real nbsp; Madrid hayatının 16 yılını A takımında geçiren Casillas'ın hangi kulübe nbsp; gideceğinin henüz netleşmediği ancak talepte bulunan 10 kulüp arasında en büyük nbsp; teklifin Fenerbahçe'den geldiği vurgulandı. Yapılan yorumlarda "Ekonomik olarak nbsp; en önemli teklif Fenerbahçe'den geldi ama Casillas'ın niyeti futbolunu en yüksek nbsp; seviyede devam ettirmek" denildi.
nbsp;
Casillas'a en cazip teklif Fenerbahçe'den!

Real Madrid Kulübü'nün İngiltere'nin Manchester United takımından nbsp; kaleci David De Gea'yı transfer etmeye karar verdiği ve bunu en kısa sürede nbsp; gerçekleştireceği öne sürülürken, Casillas'ın bu gelişme karşısında kulübü ile nbsp; konuşup, ayrılma konusunda anlaştığı belirtildi.
nbsp;
İspanyol ekibiyle 3 Şampiyonlar Ligi, 5 La Liga şampiyonluğu, 2 Kral nbsp; Kupası sevinci yaşayan 34 yaşındaki tecrübeli kaleci, ayrıca çeşitli rekorların nbsp; sahibi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...