Ibrahimovic transfer kararını açıkladı

Ibrahimovic transfer kararını açıkladı

SPOR Haberleri

İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic, transferiyle ilgili ilk kez konuştu ve net ifadeler kullandı.

Paris Saint-Germain'in İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi. Yıldız forvet, "Kontratıma sadık kalacağım. Bir yere gitmiyorum" dedi. Milli Takım kampı için bulunduğu İsveç'te basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ibrahimovic, "Milan söylentileri medyanın uydurduğu şeyler. Böyle bir şey yok. PSG ile sözleşmem var ve projemiz devam ediyor" ifadelerini kullandı.


"EVET, GALIANI İLE GÖRÜŞÜYORUM AMA..."
Milan Kulübü'nün önde gelen isimlerinden Adriano Galiani ile görüştüğü iddiasına da açıklık getiren Ibrahimovic. "Futbolda her şey olabilir ama ben PSG'de mutluyum. Ayrılma planım yok. Galliani ile buluştuğumu söylüyorlar. Evet, onunla bazen görüşüyorum." diyerek kafaları karıştırdı.
Zlatan ayrıca İsveç medyasına da çatarak, "Siz uluslararası medyada çıkan haberleri kopyalamakla meşhursunuz. Hakkımda bir şeyler yazmak zorundasınız değil mi? Açık ve bu sabah uluslararası medya ne yazmı bakın" şeklinde konuştu. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...