Pereira'dan yıldızlara gözdağı

Pereira'dan yıldızlara gözdağı

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerin yeni hocası, "Ofansif, agresif ve topa sahip bir takım olacağız" dedi

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira, FBTV'ye dikkat çekici açıklamalar yaparken, yıldızlara da şimdiden gözdağı verdi. . Taraftara, "Ofansif, agresif, topa sahip olan bir takım" sözü veren Pereira, "Çalışmayan oynayamaz" sözleriyle de yıldızlara mesaj yolladı. İstanbul'a tamamıyla yabancı olmadığını belirten Portekizli teknik adam, "Porto'da çalışırken Beşiktaş'la maçımız vardı. Bu sebeple İstanbul'a gelmiştim ve buradan bir gün Türkiye Ligi'nde çalışma isteğiyle ayrıldım. Şehrin ve futbolun büyüklüğünden etkilendim" itirafında bulundu.
Olympiakos tecrübesine değinen Pereira, Türk ve Yunan halklarının birbirine benzediğini belirtirken, "Her ikisi de hırslarıyla, duygularıyla yaşayan toplumlar. Ben de böyle bir yapıya sahibim" derken, Fenerbahçe öncesi Carvahal, Mossoro ve Jimmy Durmaz'dan bilgi aldığını söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...