Fenerbahçe'nin hedefi İnterli yıldız

Fenerbahçe'nin hedefi İnterli yıldız

SPOR Haberleri

Sarı-Lacivertliler, yeni bir süperstarın daha peşine düştü. İnter'le bağlarını koparmaya hazırlanan Xherdan Shaqiri'ye çevirdi.

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe, yıldız transferi konusunda ayağını gazdan çekmeyecek gibi gözüküyor. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, Sportif direktör Giuliano Terraneo ile yaptıkları zirve sonrasında kadroya takviye için harekete geçmişti.


Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kupalar kazanmanın hayalini kuran Sarı-Lacivertli yönetim, teknik direktör Vitor Pereira'nın huzuruna, Robin van Persie ve Nani'nin ardından bir dünya starını daha çıkarmak istiyor.


İşte bu doğrultuda çalışmalarına hız veren Fenerbahçe gözünü, İnter'le bağlarını koparmaya hazırlanan Xherdan Shaqiri'ye çevirdi. Geçen sezon Bayern Münih'ten, devre arasında 18 milyon Euro karşılığında İnter'in yolunu tutan Shaqiri, bu sezon başında teknik direktör Roberto Mancini tarafından kadro dışı bırakıldı.


Terraneo işi bitirecek
Gözden çıkarılan 23 yaşındaki kanat oyuncusu için nabız yoklayan Kanarya'da Terraneo, ülkesinde yakın ilişkilerde bulunduğu İtalyan ekibiyle temasa geçmeye hazırlanıyor. Shaqiri'nin öncelikli olarak bonservis bedelini soracak olan Kanarya, ardından da bu futbolcuyu nasıl kadrosuna katacağının yollarını arayacak. Geçen sezon İnter ve Bayern formalarıyla toplamda 35 maça çıkan genç yıldız, rakip filelere 5 gol attı ve 4 de asist yaptı. Ayrıca oyuncunun peşinde, İngiltere'den Everton'ın da olduğu konuşuluyor.

eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...