PKK'nın bomba yüklü aracı bakın kimin çıktı!

PKK'nın bomba yüklü aracı bakın kimin çıktı!

SPOR Haberleri

Tunceli'de teröristlerin bomba yüklü aracı bir vatandaştan gasp ettiği ortaya çıktı.

PKK'lıların saldırıyı düzenledikleri nbsp;otomobili Ovacık'ın Kozluca Köyü kırsalında arıcılık yapan bir vatandaştan silah zoruyla gasp ettikleri belirlendi.

VATANDAŞIN ARACINI ÇALMIŞLAR
nbsp;
Otomobili gasp eden PKK'lıların araca bomba yükledikten sonra gece olay yerine bıraktıkları belirtildi. Teröristlerin otomobilin sahibini saldıyı gerçektirene kadar yanlarında tuttukları, bombanın patlatılmasının ardından serbest bıraktıkları öğrenildi. Serbest bırakılan araç sahibinin jandarma tarafından ifadesi alındı.
nbsp;
300 KİLO BOMBA YÜKLEMİŞLER

Saldırının ardından olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada, patlatılan otomobilde yaklaşık 300 kilo bombanın bulunduğu belirlendi. Şiddetli patlamada aracın parçaları 400 metrekarelik alana yayılırken, motoru da 50 metre mesafeye fırladı.

PKK'nın bomba yüklü aracı bakın kimin çıktı!

'ŞÜPHELENDİM, UZAKTAN GEÇTİM'

nbsp;
Bomba yüklü araçla yapılan saldırıda yaralanan ve tedavisi Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde süren polis memuru Burhanettin Toy'un ilk verdiği bilgide, görev yerine giderken fark ettiği araçtan şüphelendiğini ve sorgulamak üzere plakasını aldığını söylediği belirtildi. Toy, "Meslektaşlarımı bıraktıktan sonra dönüş yolunda şüpheli aracın uzağından geçmeye çalıştım. O sırada patlama oldu" dedi.
nbsp;
Saldırıda araçta sadece 1 polisin bulunmasının olası bir faciayı da önlediği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...