Kral adaya gidiyor!

Kral adaya gidiyor!

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu, "Teknik karar" dese de yönetimin 10 milyon avroluk teklifi kabul ettiği iddia edildi.

Transferde forvet ve stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir şekilde Burak Yılmaz gelişmesi yaşanıyor. Golcü oyuncunun menajerinin, "West Ham United, Burak'ı Galatasaray'dan resmen istedi" açıklamasının ardından gözler sarı-kırmızılı yönetime çevrildi. Teknik Direktör Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiliz kulübünün, Galatasaray'a 10 milyon avro teklif ettiği ve sarı-kırmızılılar da bu öneriye "tamam" dedi. Burak Yılmaz'ın da West Ham United'ın teklifine sıcak baktığı ve Premier Lig'de oynamak istediği gelen haberler arasında. Burak Yılmaz'ın dünkü Sivasspor karşılaşmasında ilk 11'de olmaması da "Kral Ada'ya gidiyor" iddialarını kuvvetlendirdi. nbsp;Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Burak Yılmaz'ın ilk 11'de olmaması tamamen teknik bir konu. Önde Burak, Sneijder ve Podolski olunca savunmada eksik kalıyorduk. Bu yüzden böyle bir tercih yaptım. West Ham United'ın, Burak'a ciddi bir teklif yaptığını duyduk. Önemli olan kendisinin tercihi" açıklamalarında bulundu. Galatasaray, ilk yarıyı Sivasspor karşısında 2-0 geride kapatınca Hamzaoğlu, Burak'ı oyuna sürmek zorunda kaldı. Sarı-kırmızılı oyuncu, ikinci yarıda çalışkanlığının yanı sıra attığı golle klasını konuşturdu ve G.Saray için önemini bir kez daha ortaya koydu.
Burak'a 4.5 milyon avro
İddialara göre milli futbolcuya West Ham United 4.5 milyon avro teklif etti. Burak, Galatasaray'da garanti ücret 3.5 milyon avro alıyor. Golcü oyuncuyu, Trabzonspor'dan 5 milyon avroya alan Galatasaray iki kulüp arası sözleşme gereği olası bir transferde bordo-mavililere pay verecek. Buna göre sarı-kırmızılılar, Burak Yılmaz için alacağı bonservis bedelinin yüzde 25'i Trabzonspor'un olacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...