Denizli'nin yeni sigortası

Denizli'nin yeni sigortası

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takımın, 16 haftada 22 gol yemesi ve son 18 yılın en kötü performansına imza atması üzerine yönetim, Almanya'nın yolunu tuttu

Devre arasında forvet ve ön libero alarak kadrosunu güçlendirmeye hazırlanan Galatasaray, Muslera'nın başarılı kurtarışlarına karşın kalesinde 22 gol stoper transferini de gündemine aldı. 16 haftalar itibarıyla son 18 sezonun en kötü performansına imza atan sarı-kırmızılı ekip sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'ün stoperi Joel Matip'i kadrosuna katmak istiyor. Yüksek bonservis bedeli bulunan yıldız oyuncuyu, sözleşmesi bitecek olması nedeniyle ucuza kapatmak isteyen sarı-kırmızılı yöneticilerin, transfer görüşmesi yapmak için Almanya'nın yolunu tuttuğu öğrenildi. 

Joel gelecek sıkıntı bitecek 
Schalke'nin alt yapısından çıkan ve Transfermarkt'ta 14 milyon Euro değeri bulunan yıldız oyuncu, bu sezon çıktığı 22 karşılaşmada 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 1.95 boyundaki, 1991 doğumlu Matip'in alınması durumunda sarı-kırmızılı takımın savunmadaki sıkıntıları ortadan kaldırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon ligin en çok gol atan takımı olmasına rağmen yediği goller nedeniyle 3. sırada yer alan sarı-kırmızılılar, bu bölgeyi Matip ile tamamlayıp gelecek için de iyi bir yatırım yapmak istiyor. 

9 YIL BEKLEDİ
Orta saha ve stoper mevkiinde görev yapan Joel Matip, Almanyanın Bochum kentinde dünyaya geldi. 2000 yılının Temmuz ayında Schalke 04 takımına transfer oldu ve 9 yıl sonra nihayet A takıma yükseldi. 7 Kasım 2009 yılında ilk Bundesliga maçına Bayern Münih karşısında çıktı ve maçın adamı seçildi. 2 Mart 2010'da Joel Matip ile Schalke 04 ekibi ile 3+1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...