Sarı-kırmızı aşk!

Düzenleyen:
Sarı-kırmızı aşk!

SPOR Haberleri

Hollandalı, Kasımpaşa 2 milyon avroda ısrar edince, alacağı maç başı ücretlerinden vazgeçti

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan 2.5 yıllığına kadrosuna katmaya hazırlandığı Ryan Donk'un alacağı ücret netleşti. Sarı-kırmızılılar, Hollandalı futbolcuya yıllık 1.5 milyon avro ödeyecek. Kasımpaşa’nın 2 milyon avro bonservis bedelinde ısrar etmesi üzerine transfer süreci tıkanmıştı. Ancak Donk’un transferi konusunda önemli bir fedakârlığa imza attığı ortaya çıktı. Hollandalı futbolcu bu sezonki tüm maç başı alacaklarından vazgeçerek, sarı-kırmızılı kulübe yaklaşık 500 bin avro kolaylık sağladı. Böylece iki kulüp arasındaki 500 bin avroluk açık kapanmış oldu. Donk sahaya çıkacağı 26. karşılaşmadan itibaren maç başı 15 bin avro kazanmaya başlayacak. Donk için ayrıca Ziraat Türkiye Kupası için maç başı ücreti verilmeyecek. Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin kadroda görmek istediği isimlerden olan Ryan Donk için Kasımpaşa ile yapılan pazarlıklarda 2 milyon avro bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanmıştı.
3 Ocak’ta tesislerde
3 Ocak'ta İstanbul'da ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak olan Galatasaray'da Ryan Donk'un Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanlara katılması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar 9 Ocak'ta Karşıyaka ile Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldikten sonra Antalya'ya geçerek hazırlıklarını Belek'te sürdürecek. Donk'un ikinci yarı öncesi yapılacak kampta çalışmalarda yer alacağı belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...