Banvit ziyafeti

Düzenleyen:
Banvit ziyafeti

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar evinde ağırladığı rakibine son periyotta 30-16'lık üstünlük kurdu. Lampe, 26 sayıyla yıldızlaştı

Beşiktaş Sompo Japan, Spor Toto Basketbol Ligi’nin 14. hafta maçında Banvit'i 96-87 mağlup etti. Karşılaşmaya tempolu giren taraf Banvit oldu. Moerman 3 sayılık isabetleriyle öne çıktı ve Bandırma ekibi ilk periyodu 28-21 önde tamamladı. Beşiktaş ikinci çeyrekte Hamilton-Engin Atsür ikilisiyle skor üreterek takibini sürdürdü. Çeyreğin ortalarına gelinirken Banvit'in oyun kurucusu Johnson penetreleriyle etkili oldu. Beşiktaş'ta Lampe periyodun sonunda üst üste sayılar bulsa da Banvit soyunma odasına 51-45 üstünlükle girdi.  Siyah-beyazlılar üçüncü çeyrekte hücum etmekte zorlandı ve Banvit final periyoduna da 71-66 önde başladı. 
Kartal potasını kapattı
Beşiktaş son çeyreğe fırtına gibi başladı ve 7-0’lık seri yakalayarak öne geçti: 73-71. Banvit final periyodunda 5 dakika boyunca sayı üretemedi. Siyah-beyazlıların oyunun bu bölümünde yaptığı alan savunması Banvit’in dengesini bozdu. Çeyreğin ortalarına gelinirken Banvit, Fortson’ın sayılarıyla oyuna tutundu. Maçın son bölümünde kıyasıya bir mücadele vardı. Beşiktaş kırılma anlarında Lampe ile bulduğu sayılarla karşılaşmayı 96-87 galip tamamladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...