HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Arda Turan: Hayal edemezdim

Düzenleyen: /
Arda Turan: Hayal edemezdim
Arda Turan, Haber

SPOR Haberleri

Milli futbolcu Arda Turan sonunda Barcelona formasına kavuşuyor.

FIFA’nın verdiği iki sezonluk transfer yasağı sona eren Barcelona, ceza sebebiyle sezonun ilk yarısında faydalanamadığı Arda Turan ve Aleix Vidal’i artık maçlarında oynatabilecek. Barcelona formasını giyeceği için oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Arda Turan, yarın forma giymesi muhtemel maçın keyfini çıkarmak istediğini belirtti. Dünyanın en iyi takımında, en özel oyuncularla oynama şansı bulacağını söyleyen Turan, takımının önemli ve değerli oyuncularından biri olmak istediğine dikkat çekti. 
“Demek ki ötesi de varmış”
İnsanın mutlaka hayallerinin olması gerektiğine vurgu yapan Arda Turan, “Bayrampaşa’daki çocuğun hayattaki en büyük hayali Galatasaray formasıyla sadece bir maça çıkabilmekti. Ama demek ki ötesi de varmış. Şu an hayalini kuramadığım şeyleri yaşıyor, aklımın yetmediği durumların içinde bulunuyorum. Eğer yetenekliysen ve çalışıyorsan bir şekilde bunlar gerçekleşiyor. Bunun için her zaman şükrediyorum. Güzel bir kariyere, güzel bir çocukluğa sahiptim ve şimdi de onun keyfini sürüyorum” şeklinde konuştu. 

İLK SINAV YARIN
Arda Turan'ın yarın Kral Kupası ilk maçında Nou Camp'ta Espanyol'a karşı ilk kez forma giymesi bekleniyor. Milli futbolcu ligde ise pazar günü görev verilmesi halinde Granada maçında sahaya çıkacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...