Mehter Takımı

/ Kaynak: Fotomaç
Mehter Takımı

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Mustafa Denizli ile ligde üst üste iki maç kazanamayan Galatasaray, Osmanlıspor'a yenilerek Sivas galibiyetinin de arkasını getiremedi. 19 haftada 24 puan kaybetti

Ligin ikinci yarısına Sivasspor galibiyetiyle hızlı bir giriş yapan Galatasaray, Osmanlıspor'a 3-2 yenilerek istikrarsız futboluna dönüş yaptı. Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesinin ardından 7 karşılaşmaya çıkan ve üst üste iki maç kazanamayan sarı-kırmızılı ekip, Osmanlı karşısında geriden gelip, Burak ve Sneijder'in golleriyle 2-1 öne geçmesine karşılık arkasını getiremedi ve sahayı mağlup terk etti. 

Ankara ekibinin golleri Aminu Umar (2) ve Musa Çağıran'dan geldi. Tecrübeli hoca ile 10, 19 haftada 24 puan kaybeden Cimbom, Başkent ekibine iki devrede de yenilerek 6 puan hediye etti. Lig tarihi boyunca Galatasaray ile 14 kez karşı karşıya gelen Osmanlı (Ankara) tarihindeki ikinci galibiyetine imza attı. Geçen sezonu üç kupa ile kapatan Cimbom böylece zirveden biraz daha uzaklaştı. 

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...