Emenike müjdesi

Düzenleyen:
Emenike müjdesi

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, sezon başında kiralık gittiği Al Ain’den kovulan golcü futbolcu için Bilic’in takımı West Ham United’la el sıkıştı

M.EMİN ULUÇ

Slaven Bilic, Fenerbahçe’yi Emmanuel Emenike kabusundan kurtarmaya kararlı. Sezon başında An Ain’e kiralanan, ancak disiplinsizliği nedeniyle BAE’de de barınamayan Nijeryalı’nın Premier Lig hayalini gerçekleştirmesi an meselesi. Uzun süredir golcü arayışında olan West Ham United’ın hem Al Ain hem de Fenerbahçe’yle anlaşma sağladığını belirten Premier Lig yayıncı kuruluşu Sky Sports, imzanın an meselesi olduğunu duyurdu. Al Ain’le yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alan West Ham’ın, sarı-lacivertlilerle de satın alma opsiyonlu kiralama konusunda el sıkıştığı, kulüplerin ücretle ilgili detayları konuştuğu ifade edildi.
İndirimi kabul etti
En büyük hayali Premier Lig olan Emmanuel Emenike’nin de bu transfere sıcak baktığı ve Al Ain’deki yüksek maaşında indirim yapılmasını kabul ettiği öğrenildi. Ancak Nijeryalının Fenerbahçe’de kalma ihtimali hâlâ sürüyor. Sarı-lacivertliler, 13 milyon avro bonservis bedeliyle transfer ettiği Emenike’yi 9 milyon avroya satmaya hazır olsa da West Ham’a istediği şartları dayatmayı sürdürüyor. Emenike’yi vitrinde tutarak piyasasının daha fazla düşmesini engellemek isteyen yönetim, İngilizler fiyat kırmaya çalışırsa masadan kalkacak ve Emenike sezonu Fenerbahçe forması altında tamamlayacak. Nijeryalıya forvetin yanı sıra kanatlarda oynama özelliğinden dolayı sıcak bakmaya başlayan Vitor Pereira’nın da desteğini alan yönetim, West Ham’a taviz vermeyecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...