Son Kartal Guedes

Düzenleyen:
Son Kartal Guedes

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar 4 maçta 2 kırmızı gören Milosevic'le birlikte 2 milyon avro verip Hannover'in stoperini aldı

Kadrosunu Boyko ve Delgado ile güçlendiren, Spartak Moskova'dan transfer ettiği Aras Özbiliz'i de Rayo Vallecano'ya kiralayan Beşiktaş ara transfer döneminin son gününde sürpriz yaptı. Başkan Fikret Orman'ın "Devre arası transferini kapattık" açıklamasına rağmen siyah-beyazlılar ilginç bir operasyona imza attı. Ersan'ın sezon sonunda Çin'den gelen teklifleri değerlendirmek istemesi, Milosevic'in de oynadığı 4 maçta gördüğü 2 kırmızı kartla sabırları taşırması üzerine Beşiktaş Yönetimi, Hannover'de forma giyen Brezilyalı stoper Marcelo Guedes'i için harekete geçti. Milosevic'i Alman ekibine gönderen siyah-beyazlılar Brezilyalı stoperi, 2 milyon avro satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı. 
Guedes'in kefili Atiba
İstanbul'da bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Marcelo Guedes, daha sonra sözleşme imzalayacak. 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan, 3 yıldır Hannover'de oynayan Brezilyalı stoper bu sezon 19 lig maçında 90 dakika görev yaptı. Profesyonel kariyerine Santos'ta başlayan 1.90 boyundaki Marcelo Guedes, daha sonra Wisla Krakow ve PSV Eindhoven formalarını giymiş buradan da Alman ekibine transfer olmuştu. Bu arada Marcelo Guedes'e takımın orta sahadaki belkemiği Atiba'nın kefil olduğu öğrenildi. Yönetimin Guedes ile ilgili girişimlere başlamadan önce Kanadalı oyuncuya danıştığı, Atiba'nın da eski takım arkadaşı için olumlu referans verdiği ifade edildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...