Yanına bile yaklaşamadı

Yanına bile yaklaşamadı

SPOR Haberleri

F.Bahçe ara transferde sessiz kalmasına rağmen Transfermarkt'ta 'en değerli takım' unvanını korudu. Sarı-lacivertliler, en yakın rakibi Beşiktaş'a 17 milyon euro fark attı

Futbolda ara transfer dönemini 'pas' geçen Fenerbahçe, buna rağmen Süper Lig'de 'en değerli takım' unvanını korudu. Tansfermarkt'ın açıkladığı yeni verilere göre Robin van Persie, Luis Nani, Lazar Markovic gibi piyasa değerleri yüksek olan oyuncuları kadrosunda barındıran sarı-lacivertliler, ezeli rakiplerine yine fark attı. Fenerbahçe ara transfer sonrası 150.2 milyon euro transfermarkt değerine sahip. En pahalı oyuncusu ise 16 milyon euro ile Nani. 4 transfer yapan Beşiktaş'ın değeri ise 123 milyon euro oldu. Siyah-beyazlı ekibin en pahalı oyuncusu ise 15 milyon euro ile Gökhan Töre. 

Galatasaray düşüşte 
Şampiyonluk yarışından erken kopan Galatasaray'ın transfermarkt değeri 109 milyon euro'ya geriledi. Sarı-kırmızılı takımın en pahalı oyuncusu ise Töre gibi 15 milyon euro fiyat belirlenen kaleci Fernando Muslera. Zor günler geçiren Trabzonspor'un transfermarkt değeri ise 80.2 milyon euro olurken, en değerli oyuncuları 7.5 milyon euro değer biçilen Mehmet Ekici ve Onur Kıvrak oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...