DHKP-C'de 12 şüpheli daha tutuklandı

/ Kaynak: İHA
DHKP-C'de 12 şüpheli daha tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyonun İstanbul ayağında dün adliyeye sevk edilen 21 kişiden 12'si daha tutuklanırken, 9 kişi ise serbest bırakıldı.

Terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyonun İstanbul ayağında dün adliyeye sevk edilen 21 kişiden 12'si daha tutuklanırken, 9 kişi ise serbest bırakıldı. nbsp;
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz salı günü terör örgütü DHKP-C'ye yönelik İstanbul'da 21 ilçede 41 adrese operasyon düzenlenmiş, yapılan operasyonda 54 kişi gözaltına alınmıştı. Önceki gün Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 29 şüpheli dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmiş, bu şüphelilerden 19'u tutuklanmıştı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 24 şüpheli ise dün adliyeye sevk edilmiş ve savcılık tarafından sorguları tamamlanan şüphelilerden 3'ü serbest bırakılırken, 21 şüpheli ise tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilmişti. Mahkemeye sevk edilen 21 kişiden de 12'si tutuklanırken, 9 kişi ise serbest bırakıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...