Burak'tan al haberi!

Düzenleyen:
Burak'tan al haberi!

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz transferinde de en son haberi olan isim, Denizli idi. Tecrübeli hoca, “Kulüpler anlaştı, ben de gitmek istiyorum” dediğinde söyleyecek sözü kalmadı.

İtalyan basını, Çin kaynaklarına dayanan verdiği haberde, Burak’ın 12 milyon euroluk bir bonservis ile Pekin’in yolunu tutacağını ifade etti. Aynı şekilde 31 yaşındaki forvetin yıllık 8 milyon euro maaş ve başarılara göre bonuslar da alacağı vurgulandı. Galatasaray Yönetimi’nin Burak Yılmaz konusunda da teknik direktör Mustafa Denizli’yi bilgilendirmediği ortaya çıktı.

Cuma günü takımla beraber kampta olan Denizli, konudan Burak’ın kendisiyle özel görüşme talebinde bulunmasıyla haberdar oldu. Burak’ın, “Kulüpler anlaştı. Bende gitmek istiyorum” sözlerinin Denizli’yi çok şaşırttığı öğrenildi.

Bu görüşme sonrası futbolcusunun gitme konusundaki kararlılığını gören Denizli’nin transfere izin verdiği ancak süreçten kendisini bilgilendirmeyen yöneticilerle ise ters düştüğü belirtildi. Tecrübeli teknik adamın, transfer yapılmamasından sonra yönetimin kendisine verdiği, “Kesinlikle oyuncu satmayacağız. Burak da kalacak” sözünün yerine getirilmemesine içerlediği bildirildi.

12 milyon euro iddiası

Çin Süper Ligi takımlarından Beijing Guoan’a giden Burak Yılmaz’ın bonservisi için de farklı bir iddia geldi.

İtalyan basını, Çin kaynaklarına dayanan verdiği haberde, Burak’ın 12 milyon euroluk bir bonservis ile Pekin’in yolunu tutacağını ifade etti. Aynı şekilde 31 yaşındaki forvetin yıllık 8 milyon euro maaş ve başarılara göre bonuslar da alacağı vurgulandı.

Beijing Guoan takımının İtalyan teknik direktörü Alberto Zaccheroni’nin de Burak Yılmaz transferini özellikle istediği kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...