Şehidi böyle uğurladılar

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Şehidi böyle uğurladılar

YAŞAM Haberleri  / IHA

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde alışveriş için gittiği iş merkezinden çıktığı sırada uğradığı saldırı sonucu şehit edilen Özel Hareket Şube’de görevli polis memuru Abdulkadir Oğuz’un cenazesi Hakkari Dağ ve Komando Tugayından yapılan tören ardından memleketi Şanlıurfa’ya uğurlandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru  Abdulkadir Oğuz için tören düzenlendi. 

Dağ ve Komando Tugay Komutanlığındaki törene, Vali Yakup Canbolat, AK  Parti milletvekilleri Halis Dalkılıç, Belma Satır ve Cemil Yaman, Yüksekova  3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Dağ ve Komando Tugay  Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ile kamu  kurum amirleri, askeri erkan ve şehidin meslektaşları katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı  naaşı alana getirilerek öz geçmişi okundu. İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani'nin dua etmesinin ardından şehidin  naaşı memleketi Şanlıurfa'ya uğurlandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, dün terör örgütü PKK üyelerinin  silahlı saldırısı sonucu polis memuru Abdulkadir Oğuz şehit olmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...