Quaresma farkı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Quaresma farkı

SPOR Haberleri  / Sabah

Başakşehir karşısında Portekizli yıldız oyuna girdikten sonra 8 şut atıp 2 gol bulan Beşiktaş, öncesinde ise 61 dakikada rakip kaleye sadece 3 şut gönderdi

Başakşehir karşısında 2 farklı geriye düşüp, 2-2'yi yakalayarak 1 puanı kurtaran Beşiktaş'ta ortaya konan futbol tartışmaya neden oldu. Özellikle Ricardo Quaresma'nın oyuna girmesiyle kendisini bulan Kartal, Portekizli yıldızdan önce ise sezonun en kötü oyunlarından birini oynadı. Quaresma oyuna girdikten sonra 29 dakikada 8 şut atıp 2 gol bulan siyahbeyazlı takım, öncesinde 61 dakikada rakip kaleye 3 şut atmış, gol bulamamıştı. Ayrıca Beşiktaş, Başakşehir karşısında sezonun en fazla pas yaptığı ikinci maçını oynamasına rağmen bu paslar çoğunlukla sağa, sola ve geriye gitti. 

 SADECE 8 KİLİT PAS ATILDI 
 Siyah-beyazlı takımda 641 pasın 511'i isabet bulurken, bunların sadece 8 tanesi hücuma yönelik kilit pas oldu. Ortaya çıkan yüzde ise sezonun en kötüsüydü. Kartal'da isabetli pasların sadece %1,56'sı isabetli hücum pası olurken, geçtiğimiz hafta Gaziantep maçında 43 olan hücum pas sayısı 15'e, isabetli hücum pası ise 28'den 8'e geriledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...