Galatasaray kalesini kapatamıyor

Galatasaray kalesini kapatamıyor

SPOR Haberleri

Başakşehir karşısında 3 kez kalesini düşüren ve ligde 24 haftada yediği gol sayısı 35'e yükselen G.Saray, bu alanda son dönemin en kötü performansını sergiliyor

Medipol Başakşehir karşısında beraberliği zor kurtaran Galatasaray, bu sezon kalesini rakiplerine kapatmayı başaramadı. Dün 3 kez kalesini düşüren sarı-kırmızılı ekibin, 24. hafta itibarıyla ağlarında gördüğü gol sayısı 35'e yükseldi. Cimbom geçtiğimiz sezonun tamamında 35 gol yerken, 2013-2014 sezonunda ise kalesinde toplam 32 gol görmüştü. Son 28 resmi maçında 44 gol yiyen Galatasaray, 2000 yılı sonrası çıktığı 16 sezonun 7'sinde 35 golün altında kalırken, 4'ünde de 35 golle sezonu kapatmıştı. 

BİR BU EKSİKTİ! 
Galatasaray'da dün Muslera şoku yaşandı. Belinde ağrı hisseden Uruguaylı file bekçisi, kulüp doktoru ile görüştükten sonra kadrodan çıkarıldı. Muslera maçı eşi ile birlikte tribünden izledi. Muslera'nın yerine oynayan Cenk Gönen ise Galatasaray formasıyla ligde ilk kez kaleyi korudu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...