İnanmış çocuklar

Düzenleyen:
İnanmış çocuklar

SPOR Haberleri

"Oyuncularımız da bizim kadar şampiyonluğa inanıyor" diyen Orman, "Yine tartışılacak hakem hataları vardı ama hepsini aşmasını bildik" ifadelerini kullandı

HÜSEYİN EROĞUL

Antalyaspor karşısında alınan 3 puanla lig sonundaki kupaya bir adım daha yaklaşan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman galibiyete en çok sevinen isimlerin başında geldi. Maçın ardından protokol tribününde dostlarıyla keyifli bir şekilde vakit geçiren Orman, "Adım adım şampiyonluğa gidiyoruz" diye konuştu. Her geçen hafta tünelin ucundaki ışığın daha da belirgin hale geldiğini ifade eden Fikret Orman, "Çocuklar da şampiyonluğa bizim kadar inanıyorlar. Yine tartışılacak bir hakem yönetimi vardı ama futbolcularımız üzerlerine düşeni yapıp hakemi de rakibi de yendiler. Bundan sonra her hafta daha zorlu maçlara çıkacağız ama şampiyon olmak istiyorsak her maçı kazanacağız" ifadelerini kullandı. 
Yürüyoruz şampiyonluğa
Maçın ardından Beşiktaşlı taraftarların tribünlere çağırdığı Şenol Güneş büyük bir heyecan yaşadı. Maçın bitiminin ardından doğrudan soyunma odasına gitmesine rağmen tezahüratların ardından yeniden sahaya dönen tecrübeli teknik adam, takımın ve taraftarın bütünleştiğini belirtti. Şampiyonluk yolunda tribünlerin çok önemli katkısı olduğunu her fırsatta dile getiren Güneş, "Sahaya çıktığımda yine çok heyecanlandım. Kendi stadımız olmadan şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Zaman zaman tribün desteğinden mahrum kaldık ama artık o dönemler geride kaldı. Taraftarların da şampiyonluğa olan inancını gördüm. Bu destek bizi mutlu sona ulaştırır" şeklinde konuştu.     

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...