Sneijder ülkesinde Türkiye'ye sahip çıktı

Sneijder ülkesinde Türkiye'ye sahip çıktı

SPOR Haberleri

Fransa maçı sonrası Hollanda basınına konuşan Sneijder, Türkiye'ye sahip çıktı

Hollanda gazetelerinden Metro Nieuws'e konuşan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, terör saldırılarıyla ilgili soruları da yanıtladı. İstanbul'daki olaydan etkilendiğini ancak bunun Hollanda'da da yaşanabileceğini ifade eden yıldız oyuncu, "Yaşananlar zor bir durum. Terör konusunda tecrübeli biriyim. Burada yaşananlar her yerde, herkesin başına gelebilir. Amsterdam'da yolda yürürken bile bunları yaşayabilirsiniz. İstiklal, Kalverstraat'a benzer bir cadde ancak oradan 10 kat daha kalabalık. Yine de bunları mümkün olduğunca az düşünmeye çalışıyorum. Aslında bu düşünceli bir tavır değil ancak bazen bundan fazlasını yapmaya ihtiyacınız oluyor ama burada yaşananlar her yerde, herkesin başına gelebilir. Amsterdam'da yolda yürürken bile bunları yaşayabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

KÖTÜ HABERİ BAŞKAN VERDİ
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hollanda-Fransa maçında sakatlanan ve maçı tamamlayamayan Sneijder hakkında taraftarı üzecek açıklamalar yaptı. Özbek, "Wesley Sneijder ile maçtan hemen sonra mesajlaştık. Adalesinden bir sakatlığı var. Tedavisi birkaç hafta sürecek gibi görünüyor. Sakat oyuncularımızı Fenerbahçe derbisine kadar yetiştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...