Aziz Yıldırım yıldız oyuncuyu getiriyor

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım yıldız oyuncuyu getiriyor

SPOR Haberleri

Birçok transfer teklifi alan Agger, vatandaşı Kjaer’in “Hayatımda ilk kez oynarken keyif aldığım bir kulüpte görev yapıyorum. Buraya gelirsen sen de bu keyfi yaşarsın'' demesi üzerine tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı.

Sözleşmesi biten Bruno Alves'in yerini doldurmak için kaliteli bir stoper arayan Fenerbahçe, listenin ilk sırasında yer alan Daniel Agger'in işini bitirdi. Brondby ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki futbolcu, birçok Avrupa kulübünden teklif almasına rağmen Fenerbahçe'yi seçti. Agger'in sarı-lacivertli kulübü seçmesinde, vatandaşı Simon Kjaer önemli rol oynadı.

Kjaer'in, "Türkiye ligi sert bir lig yani bizim yapımıza uygun. Fenerbahçe'nin inanılmaz taraftarı var. Hayatımda ilk kez oynarken keyif aldığım bir kulüpte görev yapıyorum. Buraya gelirsen sen de bu keyfi yaşarsın. Ben sana hemen imza atmanı tavsiye ederim" sözlerinden çok etkilenen Daniel Agger, yönetici Ali Yıldırım'a teklifi kabul ettiğini söyledi.

 

Kaynak: Fotomaç

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...