Güneş: Gidene kal demem

Düzenleyen:
Güneş: Gidene kal demem

SPOR Haberleri

Yönetim de Güneş de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek takımdan ayrılmak isteyeni kesinlikle tutmayacak

Şampiyonluk geldi, kutlamalar Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle devam ediyor, kupa geziyor… Taraftar ise yeni sezonda nasıl bir kadro olacağını merak ediyor… Yönetim ve teknik ekip ise transfer politikalarındaki netliği söylemleri ile gözler önüne seriyor. Dengeli bir politika izleyen ve istisnalar hariç genelde yıllık ücret olarak 2 milyon avroyu aşmamaya özen gösteren yönetimin hesabı aynı. Teknik direktör Şenol Güneş de bu anlayışa ve kulübü ön planda tutan bu düşünceye saygılı.
Kişilere bağımlı değiliz
Yeni sezon açısından bakıldığında iş dönüp dolaşıp Mario Gomez’e geliyor. Çünkü kilit isim de transferin yol haritasını çizecek kişi de o… Alman forvetin Beşiktaş camiasındaki memnuniyeti ortada ama somut olarak “Kalıyorum” demediği ve transferin ucunu açık bıraktığı için soru işaretleri var. Yönetim ve Güneş de “Beşiktaş Kulübü kimseye bağımlı değildir. Kişiler gelip geçer ama kalıcı olan Beşiktaş Kulübü’dür. Ortada bir menfaat varsa da bu karşılıklıdır” söylemi ile kimseye mecbur kalınmadığının altını çiziyor. 
Kapı açık arkanı dön…
Peki neden? Çünkü eli güçlü olan Beşiktaş Kulübü… Kısıtlı ve zor şartlarda elde edilen şampiyonluk var. Yeni sezonda kulüpler bazında Avrupa’nın 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edilecek olması yönetimin en büyük avantajı. Ki 41 bin 903 kişilik yeni stat yapılmış, kurumsal anlamda önemli adımlar atılmış, kulüp ekonomik anlamda nefes almış, camiadaki kara bulutlar dağılmış. Hal böyle olunca kurulu düzeni görmeyen ve gitmek isteyene mesaj çok net gönderdi:              KAPI AÇIK ARKANI DÖN VE ÇIK!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...